Kære medlemmer af Enhedslisten Frederiksberg m.fl.!

I disse COVID-19 tider har vi ligget underdrejet med afdelingsmøder osv. Men det betyder jo ikke, at der ikke er spørgsmål/konflikter – også lokalt – under krisen, som er politiske, og som Enhedslisten Frederiksberg skal blande sig i.

Her under den ”langsomme, gradvise genåbning” er det således vigtigt at sikre, at f.eks. mennesker i risikogrupperne og deres nærmeste ikke tvinges til at udsætte sig unødvendigt for smitte – ved at blive tvunget på arbejde eller i skole. Og at de sundhedsmæssige rammer disse steder er i orden for alle.

Vores kommunalbestyrelsesrepræsentanter gør selvfølgelig alt, hvad de kan, for i forhandlingerne på rådhuset at sikre rammerne dette.

Men det er også op til alle os andre at holde øje med, at alting foregår ordentligt – også i praksis, ude på de enkelte institutioner/arbejdspladser.

Derfor:

Hvis du oplever problemer af den ene eller den anden slags på din arbejdsplads, dine børns institutioner eller skoler, eller måske et lokalt plejehjem – og de ikke umiddelbart bliver løst – så fortæl om dem.

Enten ved at skrive en mail til vores kommunalbestyrelsesmedlem Daniel@panduro.org – eller vores kontaktperson M.hornehoej@hotmail.com.

Så prøver vi at rejse problemet politisk. Hvis det er et større problem, som kommunalbestyrelsesflertallet ikke lige vil eller kan løse, kan vi også tage initiativ til at organisere de berørte om at reagere samlet, vi kan tage sagen op i offentligheden osv.

Alle henvendelser er velkomne!

De bedste hilsner

Arbejdsudvalget hos Enhedslisten Frederiksberg